torstai 19. marraskuuta 2015

Keventyen kevättä kohti

Kyytiä joulukiloille - Ryhtiä vuoden alkuun!

Elämäntapamuutosvalmennus etänä

Nyt on aika keventyä ja kaventua ilman nälkää ja oppia syömään oikein. RavintoAvaimen seuraava nettivalmennusryhmä laihduttajille alkaa 11.1.2016.

Päivitä kroppa kevätkuntoon ryhmässä! Otamme kaikki konstit käyttöön 2 kuukauden ajan:
1) Vähähiilarinen ravinto - paras tapa laihtua pysyvästi!
2) Pätkäpaasto 5:2 - sopii erityisesti vähähiilarisille laihduttajille!
3) Liikettä niveliin - aktivoidaan aineenvaihdunta vauhdittamaan laihtumista!

Aloituksen tueksi saat 4 viikon ateriaehdotukset resepteineen ja selkeät ohjeet syömisiin ilman laskemista tai ruoan punnitsemista, niin että kilot karisevat kannoilta ja sentit hupenevat vyötäröltä. Tämän lisäksi saat tarvittaessa myös henkilökohtaista opastusta ja tietysti muiden ryhmäläisten tuen ja kannustuksen.

Tervetuloa ryhmään, jossa KAIKKI HALUAVAT pudottaa painoaLaihdut aidolla terveellisellä ravinnolla ilman mitään pillereitä ja jauheita. Keventyneen ja kaventuneen kropan lisäksi saat avaimet käteen helppoon painonhallintaan jatkossakin. Samalla saat vinkkejä liikuntaan, jos sinulla on liikunnan suhteen ”krooninen aikapula” – minimiajasta maksimihyöty -periaatteella.

Ryhmä kootaan perjantain  8.1. aikana ja se aktivoituu varsinaisesti ma 11.1.2016. Valmennus jatkuu 8 viikon ajan, mutta ryhmä voi jatkaa elämäänsä myös sen jälkeen. Valmennusyhmään mahtuu enintään 12 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

TARJOUS: 
Ennakkovaraajan etuhinta: 149 € / hlö (voimassa 31.12.2015 asti) eli 2,66 € /pvä
Norm. hinta: 179 € / hlö (voimassa 1.1.2016 alkaen)


Hintaan sisältyy: 4 viikon ateriaehdotukset resepteineen, valmennus, kirjallisia ohjeita ja runsaasti tietoa ravinnosta, runsaasti vinkkejä ruokavaliomuutoksen tueksi, keskustelufoorumi ja vertaistukea koko matkan ajaksi, tarvittaessa yksilöllistä ohjausta, tukea ja neuvontaa sekä mahdollisuus keskusteluun ryhmän ja / tai ravintoneuvojan kanssa.

VARMISTA PAIKKASI AJOISSA – NOPEIMMAT LAIHTUVAT VARMASTI!

Tiedustelut ja sitovat varaukset: marjut.janhunen[at]ravintoavain.fi tai 044 22 33 113Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta tai jätä yhteydenottopyyntö!