maanantai 22. joulukuuta 2014

Irti sokerista! & Kevenny ja kavennu kesäksi 2015!

Nettivalmennusryhmät alkavat heti tammikuussa 2015 - 

Varmista paikkasi ajoissa!

Irti sokerista!


  • Sokeririippuvaisten ryhmä sokeriholisteille

Irti sokerista valmennus on tarkoitettu kaikille niille, jotka TAHTOVAT muutosta omaan elämäänsä. Sokeri koukuttaa ja kiukuttaa – tekee riippuvaiseksi samalla tavalla kuin tupakka, alkoholi ja huumeetkin. Tunnustaudutko sokerihiireksi, herkkupepuksi tai kaappisyöpöksi? Lähteekö herkuttelu liian usein lapasesta ja loppua ei näy?

Sokeririippuvuus on sairaus, jota terveydenhoito ei vielä tunnista ja tunnusta saati sitten osaisi hoitaa. Kohtuus kaikessa EI johda mihinkään! Sokeriholistit ovat kuin alkoholisteja, joille ”vain vähän” tai ”kohtuus” ei tarkoita yhtään mitään – addiktoituminen nautintoaineisiin kuten sokeriin ei ole tahdonalaista toimintaa. Katkaisuhoito on ainut tapa päästä irti kuningas sokerin orjuudesta.

RavintoAvaimen nettivalmennus on  tarkoitettu juuri Sinulle, joka haluat hallita elämääsi ja päättää itse, mitä suuhusi laitat. Riuhtaise itsesi irti sokerista koulutetun ravintoneuvojan ja ryhmän tuella! Aloita vuosi 2015 uusin eväin  - tee elämäsi paras päätös terveydeksi!

Ryhmä avautuu ryhmäläisille ma 5.1.2015 ja aloittaa varsinaisesti loppiaisen jälkeen ke 7.1.2015. Valmennus jatkuu aina pääsiäiseen asti, yht. 3 kk, mutta ryhmä voi jatkaa elämäänsä myös sen jälkeen. Ryhmään mahtuu enintään 12 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valmennuksen hinta NYT: 149 € / hlö (normaalisti 179 €)

Hintaan sisältyy; valmennus, kirjallisia ohjeita, reseptejä ruokavaliomuutoksen tueksi, keskustelufoorumi ja vertaistukea koko matkan ajaksi, tarvittaessa yksilöllistä ohjausta, tukea ja neuvontaa sekä mahdollisuuden samanaikaiseen ”live”keskusteluun ryhmän ja / tai ravintoneuvojan kanssa.

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset: marjut.janhunen[at]ravintoavain.fi tai 0442233113.


 *****

Kevenny ja kavennu kesäksi 2015!   

  •  Valmennusryhmä laihduttajille

Kevenny ja kavennu kesäksi 2015 on nettivalmennusryhmä laihduttajille. Laita kroppa kesäkuntoon helposti ja nopeasti RavintoAvaimen ryhmässä! Saat aloituksen avuksi 4 viikon ateriaehdotukset resepteineen ja selkeät ohjeet syömisiin, niin että kilot karisevat kannoilta ja sentit hupenevat vyötäröltä. Tämän lisäksi saat tarvittaessa henkilökohtaista opastusta ja tietysti muiden ryhmäläisten tuen ja kannustuksen.

Tervetuloa ryhmään, jossa KAIKKI HALUAVAT pudottaa painoa. Laihdut aidolla terveellisellä ravinnolla ilman mitään pillereitä ja jauheita. Keventyneen ja kaventuneen kropan lisäksi saat avaimet käteen helppoon painonhallintaan jatkossakin. Samalla annan myös vinkkejä liikuntaan – etenkin niille, joilla on ”krooninen aikapula” – minimiajasta maksimihyöty -periaatteella.

Ryhmä kootaan vko:n 2 aikana ja aktivoituu ma 12.1.2015. Valmennus jatkuu aina pääsiäiseen asti, yht. 3 kk, mutta ryhmä voi jatkaa elämäänsä myös sen jälkeen. Ryhmään mahtuu enintään 12 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valmennuksen hinta NYT: 149 € / hlö (normaalisti 179 €)

Hintaan sisältyy: valmennus, kirjallisia ohjeita, reseptejä ruokavaliomuutoksen tueksi, keskustelufoorumi ja vertaistukea koko matkan ajaksi, tarvittaessa yksilöllistä ohjausta, tukea ja neuvontaa sekä mahdollisuus samanaikaiseen ”live”keskusteluun ryhmän ja / tai ravintoneuvojan kanssa.

VARAA PAIKKASI HETI – NOPEIMMAT LAIHTUVAT VARMASTI!

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset: marjut.janhunen[at]ravintoavain.fi tai 0442233113

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta tai jätä yhteydenottopyyntö!