keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Helsingissä RavintoAvaimen leivonta- ja ruoanlaittokurssit. Varaa paikkasi heti - nopeimmat syövät hiilaritietoisesti!

Leivomme hiilaritietoisesti - arkeen ja juhlaan!

Leipominen onnistuu myös ilman sokeria ja vehnäjauhoja ja tuloksena saat vähähiilarisia leivonnaisia – terveellisempiä vaihtoehtoja. Leivomme yhdessä erilaisia leipiä, pikkusuolaisia ja kahvipöytään sopivia herkkuja, joita saamme nauttia heti tuoreeltaan. Leipomisen ilon lisäksi saat mukaasi reseptit ja lämpimäisiä omiin rasioihin. Leivonnaiset sopivat hyvin myös keliaakikoille ja diabeetikoille.

Kurssi järjestetään Uudenmaan Marttojen opetuskeittiössä (osoite: Lapinlahdenkatu 3A, 00180 Helsinkipe 15.11.2013 klo 17.30-21.30.
Hinta: 89 € (sis. opetuksen, kirjalliset ohjeet (reseptit), tarveaineet, kahvin / teen, maistiaiset ja lämpimäisiä kotiin)

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset: marjut.janhunen@ravintoavain.fi tai 044 22 33 113

Sen seitsemää sorttia - hiilaritietoisesti!

Oletko kiinnostunut hiilaritietoisesta elämäntavasta, mutta ruoanlaitto tuntuu liian haastavalta. Nyt on mahdollista toteuttaa viikon ruokalista yhdessä päivässä – yhdessä tehden. Valmistamme 7 ateriakokonaisuutta, joissa vähennetään hiilarit ja lisäaineet minimiin ja syömme ruokaa, jota meidät on luotu syömään! Kotiin viemisenä saat sekä reseptit että valmista ruokaa omiin eväsrasioihin.

Kurssi järjestetään Uudenmaan Marttojen opetuskeittiössä (osoite: Lapinlahdenkatu 3A, 00180 Helsinki) la 16.11.2013 klo 10.00-15.30.
Hinta: 97 € (sis. opetuksen, kirjalliset ohjeet (reseptit), tarveaineet, ruokailun, päiväkahvin / -teen, valmista ruokaa kotiin)

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset: marjut.janhunen@ravintoavain.fi tai 044 22 33 113

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta tai jätä yhteydenottopyyntö!