keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kevenny ja kavennu kesäksi!

https://www.facebook.com/groups/517561398267354/

Hiilaritietoinen Helmikuu ryhmä täyttyi neljässä päivässä! Seuraava nettiryhmä Kevenny ja kavennu kesäksi! aloittaa 3.3. 2013. Varaa oma paikkasi ajoissa, tarkemmat ohjeet alla.

Kevenny ja kavennu kesäksi on 8 viikon nettikurssi laihduttajille. Laita kroppa kesäkuntoon helposti ja nopeasti RavintoAvaimen nettiryhmässä! Saat aloituksen avuksi 4 viikon ateriaehdotukset resepteineen ja selkeät ohjeet syömisiin, niin että kilot karisevat kannoilta ja sentit hupenevat vyötäröltä. Tämän lisäksi saat henkilökohtaista opastusta tarvittaessa ja tietysti muiden ryhmäläisten tuen ja kannustuksen.

Tapaamme ”livenä” joka sunnuntai klo 17.30-18.30 kahdeksan viikon ajan, jolloin sinulla on mahdollisuus chatata (viestitellä) allekirjoittaneen ja muiden ryhmäläisten kanssa. Muuna aikana coachaan ja tsemppaan koko ryhmää ja kaikki osallistujat voivat käyttää ryhmää yhteisenä keskutelufoorumina.

Tervetuloa ryhmään, jossa kaikki HALUAVAT pudottaa painoa. Laihdut aidolla terveellisellä ravinnolla ilman mitään pillereitä ja jauheita. Keventyneen ja kaventuneen kropan lisäksi saat avaimet käteen helppoon painonhallintaan jatkossakin. Samalla annan myös vinkkejä liikuntaan – etenkin niille, joilla on ”krooninen aikapula” – minimiajasta maksimihyöty -periaatteella.

Kevenny ja kavennu kesäksi -ryhmä toimii suljettuna ryhmänä Facebookissa, joten tarvitset vain mahdollisuuden Fb:n  käyttöön. Ryhmä toimii aktiivisena 3.3. – 21.4.2013 välisen ajan, mutta voi toki jatkaa elämäänsä vielä senkin jälkeen. Live tapaamiset ovat sunnuntaisin klo 17.30-18.30 (3.3 + 10.3. + 17.3. + 24.3. + 1.4. (huom! maanantai) + 7.4. + 14.4. ja 21.4

Kurssin hinta NYT 179,- (norm. 197,-). Ryhmäkoko max. 12 hlöä.
VARAA PAIKKASI HETI – NOPEIMMAT LAIHTUVAT VARMASTI!

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset: marjut.janhunen@ravintoavain.fi tai 044 22 33 113
2 kommenttia:

  1. Hei! Onko tässä mahdollista ottaa huomioon erilaisia ruoka-aineallergioita? Olen yrittänyt päästä erilaisiin laihdutusryhmiin, mutta aisa kaatuu aina siihen, että allergiani ovat liian monimutkaisia ja vetäjät toteavat,ettei aika riitä auttamiseen. Minulla on säilöntäaineallergia, laktoosi-intoleranssi, soija-allergia, herneet, sitrukset, paprika, tomaatti, selleri, omena, päärynä, mango, kiivi, banaani, kaalit, kala, äyriäiset, kurpitsa, monet mausteet. En muista kaikkea, olen itse elänyt lähinnä turvallisilla elintarvikkeilla viimeiset ajat. Eli syönyt lihaa ja leipää ja juustoa. Takuuvarma lihomiskeino. Proteiinipatukoita ja nutriletteja.

    VastaaPoista
  2. Hei, on toki mahdollista osallistua ryhmään myös ruoka-aineallergioiden kanssa, tosin se vaatii säätöä puolin ja toisin. Yleiset ja yhteiset ohjeet eivät silloin ole suoraan käytettävissäsi ja silloin on räätälöitävä sinulle ohjeita täsmällisemmin. Voi olla, että saisit enemmän irti RavintoAvaimen yksilöllisestä ravintoneuvonnasta. Jotta voisin arvioida tilannettasi tarkemmin, niin tarvitsisin myös hieman lisätietoa eri ruoka-aineiden aiheuttamista oireista eli jos olet edelleen kiinnostunut, niin voisit laittaa minulle s.postissa vielä vähän tarkempia tietoja. Yst. terv. Marjut Janhunen marjut.janhunen@ravintoavain.fi

    VastaaPoista

Anna palautetta tai jätä yhteydenottopyyntö!