torstai 27. joulukuuta 2012

RavintoAvaimen kevät 2013

RavintoAvain luennoi, kouluttaa ja järjestää leivonta- ja ruoanlaittokursseja ravintotietoisille ja tiedonjanoisille... Helsingissä, Jyväskylässä, Jämsässä, Keuruulla... ja kirjekurssit koko Suomeen!

Ti 8.1.2013: Keuruu, Ravinnon vaikutus terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, luento

Tätä et tiennyt ravinnosta, jos olet jatkuvasti väsynyt, vyötärölle kertyy helposti  ylimääräisiä kiloja tai kärsit vatsavaivoista, ihottumasta, päänsärystä, makeanhimosta jne. Tervetuloa kuulemaan hiilihydraattitietoisen ravinnon (LCHF) vaikutusmahdollisuuksista Sinun terveyteesi ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi. Klo 19-20.30, Kulttuuritalo Kimara, Keuruu. Luennon järjestäää Keuruun kansalaisopisto.

 

Ma 14.1.2013: Jämsä, Elämäntapamuutos hiilaritietoisesti! -kurssi

Jos et halua oppia kaikkea kantapään kautta – tervetuloa kurssille, joka opastaa sinut askel askeleelta uuteen elämäntapaan ilman turhia lisäaineita. Hiilaritietoinen ravinto (LCHF) lisää arkienergiaa, parantaa elämänlaatua, edistää terveyttä ja antaa avaimet käteen helppoon painonpudotukseen ja -hallintaan. Jokaisella tapaamisella tietty teema: sokerin karvas totuus, rasvat & kolesteroli, proteiinin lähteet, painonpudotus & -hallinta, hyvät & pahat lisäaineet, vitamiinit ja hivenaineet. Kurssimateriaali sisältää kolmen viikon ateriaehdotukset resepteineen. Tapaamiset maanantai-iltaisin klo 19-20.30 seuraavasti: 14.1. + 28.1. + 11.2. + 4.3. + 18.3. ja 8.4. Paunun koulun kuvataideluokassa. Järjestää Jämsän työväenopisto. Ilmoittautua voit tästä linkistä.

Ti 22.1.2013: Keuruu, Vähähiilihydraattinen ravinto (LCHF) elämäntavaksi! -kurssi

Jos et halua oppia kaikkea kantapään kautta - tervetuloa kurssille! Se on tarkoitettu juuri Sinulle, joka haluat perehtyä vähähiilihydraattiseen (LCHF) ravintoon askel askeleelta ja haluat tehdä elämäntapamuutoksen. Kurssin tavoitteena on lisätä tietoutta luonnollisen ravinnon merkityksestä ja oppia ymmärtämään, miten hiilihydraattitietoinen ravinto toimii kropassa ja vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarjolla on uusi elämäntapa, joka lisää arkienergiaa, keventää oloa, parantaa elämänlaatua, edistää terveyttä ja antaa avaimet käteen helppoon painonpudotukseen ja -hallintaan.

Kurssilla saat kaikki tarvittavat tiedot, ohjeet, neuvot sekä ryhmän että ravintoneuvojan tuen & motivoinnin ruokavalion muuttamiseen.  Jokaisella tapaamisella on tietty ravintoteema, tapaamiset  joka toinen viikko 2x45 min. / kerta yht. 6 kertaa. Kurssimaksu sisältää tapaamiset ja materiaalit (kolmen viikon ateriaehdotukset resepteineen) + muut kirjalliset ohjeet. Kurssin järjestää Keuruun kansalaisopisto. Ilmoitttautua voit tästä linkistä.

To 24.1.2013: Jyväskylä, Hiilaritietoinen ravinto elämäntavaksi! -kurssi

Hiilaritietoisen ravinnon kurssilla saat askel askeleelta opastusta uuteen elämäntapaan ilman turhia lisäaineita. Hiilaritietoinen ravinto (LCHF) lisää arkienergiaa, parantaa elämänlaatua, edistää terveyttä ja antaa avaimia helppoon painonpudotukseen ja –hallintaan. Kurssikerroilla on omat teemansa: sokerin karvas totuus, rasvat ja kolesteroli, proteiinilähteet, painonpudotus ja –hallinta, hyvät pahat lisäaineet sekä vitamiinit ja hivenaineet. Kurssihintaan sisältyvät kolmen viikon ateriaehdotukset resepteineen. Joka toinen torstai 24.1.-21.3. ja torstaina 11.4. klo 19.00-20.30, ryhmäkoko 8-12, Steiner-koulu, Keskikatu 17.  Järjestää Jyvälän kansalaisopisto. Ilmoittautuminen alkaa 31.12.2012 klo 9.00. Ilmoittautua voit tästä linkistä.

Pe 12.4.2013, klo 18.00 - 21.30: Helsinki, Leivomme hiilaritietoisesti - arkeen ja juhlaan! Uudenmaan Martat, Lapinlahdenkatu 3, 00180 HELSINKI

Leipominen onnistuu myös ilman sokeria ja vehnäjauhoja ja tuloksena saat vähähiilarisia leivonnaisia - terveellisempiä vaihtoehtoja.  Leivomme yhdessä  erilaisia  leipiä, pikkusuolaisia ja kahvipöytään sopivia herkkuja, joita saamme nauttia heti tuoreeltaan. Leipomisen ilon lisäksi saat mukaasi reseptit ja lämpimäisiä omiin rasioihin. Leivonnaiset sopivat hyvin myös keliaakikoille ja diabeetikoille. Leivontaillan marttana toimii  Marjut Janhunen, lis. ravintoneuvoja (LCHF), FM, RavintoAvain Oy.
Hinta: 79.00 € (sis. opetuksen, raaka-aineet, kirjalliset ohjeet ja maistiaiset sekä lämpimäisiä kotiin) Sitovat ilmoittautumiset marjut.janhunen@ravintoavain.fi


La 13.4. 2013, klo 10.00 - 15.00: Helsinki, Sen seitsemää sorttia - hiilaritietoisesti! Uudenmaan Martat, Lapinlahdenkatu 3, 00180 HELSINKI 

Oletko kiinnostunut hiilaritietoisesta elämäntavasta, mutta ruoanlaitto tuntuu liian haastavalta. Nyt on mahdollista toteuttaa viikon ruokalista yhdessä päivässä - yhdessä tehden. Valmistamme 7 ateriakokonaisuutta, joissa vähennetään hiilarit ja lisäaineet minimiin ja syömme ruokaa, jota meidät on luotu syömään! Kotiin viemisenä saat sekä reseptit että valmista ruokaa omiin eväsrasioihin.  Päivän marttana toimii Marjut Janhunen, lis. ravintoneuvoja (LCHF), FM, RavintoAvain Oy. Hinta: 89.00 € (sis. opetuksen, raaka-aineet, kirjalliset ohjeet ja ruokailun sekä valmista ruokaa kotiinviemisinä) Sitovat ilmoittautumiset marjut.janhunen@ravintoavain.fi.

Pikkupitsoja

 

La 20.4.2013, klo 10-15 Jämsä: Leivomme hiilaritietoisesti - arkeen ja juhlaam!

Leipominen onnistuu myös ilman sokeria ja vehnäjauhoja ja tuloksena saat vähähiilarisia leivonnaisia - terveellisempiä vaihtoehtoja.  Leivomme erilaisia  leipiä, pikkusuolaisia ja kahvipöytään sopivia herkkuja, joita kaikki kurssilaiset pääsevät maistelemaan. Leipomisen ilon lisäksi saat kotiin viemisiksi reseptit ja lämpimäisiä (omat rasiat mukaan!). Kurssimaksun lisäksi laskutetaan materiaalimaksu (n. 15-17 €) kulujen mukaisesti. Leivonnaiset sopivat hyvin myös keliaakikoille ja diabeetikoille.

Leivontalauantai pidetään Paunun koulun kotitalouluokassa klo 10-15. Kurssin järjestää Jämsän työväenopisto. Ilmoittautua voit tästä linkistä

 

P.S. Voit myös osallistua kirjekurssille. RavintoAvaimen kirjekurssi ei ole sidottu aikaan tai paikkaan. Kurssimateriaali lähetetään Sinulle joka keskiviikko joko sähköpostina tai 1. luokan kirjeenä. Saat yhteensä 8 viikkokirjettä, jotka sisältävät mm. kolmen viikon valmiin ruokasuunnitelman ja ateriaehdotukset resepteineen. Kirjekurssiin kuuluu myös yksilöllistä ravintoneuvontaa joko puhelimitse tai sähköpostitse. Ravintoneuvonnan mahdollisuus jatkuu kaksi viikkoa kirjekurssin päättymisestä. Hinta: 179,- Tiedustelut: marjut.janhunen@ravintoavain.fi tai 044 22 33 113 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta tai jätä yhteydenottopyyntö!