perjantai 24. helmikuuta 2012

TUTKIMUSTA VAI TODELLISUUTTA?

Anna Hallén pohdiskelee:

Jos tutkimukset edustavat totuutta, niin miksi niin monet tutkimukset antavat päinvastaisen tuloksen totuudesta. Miksi tutkimukset jyräävät todellisuuden? Esim. tutkimusten mukaan täysjyväkuituja pidetään hyvänä, kun on ongelmia vatsan kanssa. Sitten ihmiset syövät niitä 20-30 vuotta eivätkä voi yhtään sen paremmin.

Hän puolestaan suosittelee (vastoin tutkimuksia), että jätä täysjyväkuidut pois ruokavaliosta - eivät kuulu ihmisen luonnolliseen ravintoon. Jos kaikki tutkimukset edustaisivat totuutta kokonaisuudessaan, niin kaikkien vointi pitäisi olla huippuhyvä. Miksi sitten emme voi hyvin? Olemmehan seuranneet tutkimuksia jo 20-30 vuotta. Anna Hallén aikoo luottaa todellisuuteen ja jättää tutkimukset omaan arvoonsa. Hän luottaa tietoon evoluutiosta ja ihmiskropasta ja siihen kuinka eri ravintoaineet vaikuttavat elimistössä. Hän luottaa ihmisten kokemuksiin. Jokainen tuntee oman kroppansa paremmin kuin tutkijat, joita se ei ole edes koskaan tavannut.

Anna heittää ilmaan kysymyksen myös siitä, että entä jos hän onkin väärässä? Hän ei usko, että vielä pahempaa voisi olla edessä. Miten niin moni voi niin hyvin ravinnolla, jota pidetään niin huonona? Hänen tajuntaan ei mene, että kroppa palkitsisi ensin terveydellä ja sitten ravinto olisikin kuolemaksi.

Anna Hallén, entinen jojo-laihduttaja, nykyinen LCHF keittokirjailija ja paljon muuta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta tai jätä yhteydenottopyyntö!