keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Television Ruokaillan jälkeisenä päivänä. "Dagen efter" den stora matkvällen i TVn.

Ruokakeskustelu jatkaa kulkuaan. Eiliset keskustelut käytiin kouluruoan, karppauksen ja luomun ympärillä. Oikein hyvä aloittaa keskustelu lasten ruokailuista kouluissa. Kouluruokailua pudetään hyvin tärkeänä sosiaalisessa mielessä, mutta aterian laatu ja sisältö on vielä aika monesti sivuseikka. Karppaustutkimus oli tuonut uuden tuloksen: n. 6% väestöstä karppaa. IltaSanomat kirjoitti viikko sitten, että miljoona suomalaista on vähentänyt hiilihydraatteja ruokavaliostaan. Luomutuotteiden osalta tuli ilmi, että vain 1% tuotannosta on luomua, joten ei ihme, että on vaikea löytää käsiinsä luomu versioita.

De var 16 personer med olika intressen i studion och de diskuterade skolmat, LCHF och KRAV produkter. Man blev ju inte klokare heller men det var bra, att de även tog upp skolmaten i diskussionen. LCHF var också med och de hade gjort en undersökning: ca 6 % av befolkningen äter LCHF. För en vecka sen stod det i IltaSanomat, att en miljon har minskat kolhydrater i sin kost. KRAV produkter är bara 1% av hela produktionen, det är kanske en förklaring att det är så svårt att få tag på dem. Matdiskussionen pågår och det är bra! Mycket att göra här i Finland!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta tai jätä yhteydenottopyyntö!